Mastermind LIVE Gratuit

Maraton de Business
și Mindset de 4 ore

CUM SĂ-ȚI OPTIMIZEZI CASH-FLOW-ul și MARJA DE PROFIT, PENTRU BUSINESSURI ÎNTRE 100.000 - 10 MILIOANE euro cifra de afaceri

Mastermindul are loc:

Euro Cifră de afaceri
0 M
Angajați
0 +
Restaurante
0
COMPANII AJUTATE
0 +
Followers
0 M

Cine sunt speakerii acestui MASTERMIND?

1
Ştefan Mandachi
Antreprenor în serie (Spartan, Hotel Mandachi &Spa, Hercule, Greuceanu etc.) cu vocaţie de creator de branduri şi produse educaţionale (Caietul Visurilor, Caietul de strategie, Caietul Viitorului meu etc) şi mentor în programul de educaţie antreprenorială Bizz Accelerator.
2
Iancu Guda
Unul dintre cei mai apreciaţi analişti financiari ai României la acest moment, economist şi autor, moderator al emisiunii televizate Banii în mişcare şi mentor în programul de educaţie antreprenorială Bizz Accelerator.
3
Marius Pîslariu
Inventator de geniu şi antreprenor inovator ca tipologie, este unul dintre cei mai apreciaţi şi de încredere consultanţi în investiţii imobiliare în Dubai şi mentor programul de educaţie antreprenorială Bizz Accelerator.
4
Călin Iepure
Coach, corporate consultant şi trainer în public speaking, arta influențării, negociere, networking și creșterea vânzărilor, cu zeci de mii de cursanţi şi mii de ore de experienţă, este mentor în programul de educaţie antreprenorială Bizz Accelerator.
5
Suada Agachi
Autor, trainer şi consultant de dezvoltare personală şi profesională, este unul dintre cei mai inspiraţionali şi apreciaţi specialişti în fizionomie și în tehnicile de analiză a chipului. Delicată şi puternică, este muză pentru antreprenorii interesaţi să citească dincolo de aparenţe.
6
Matei Georgescu
Prof. univ. dr., psiholog, psihanalist şi psihoterapeut renumit şi apreciat la nivel naţional, unul dintre mentorii lui Ştefan Mandachi

De ce să fii neapărat la acest eveniment?

Vei naviga prin teme diferite şi complementare de business:

Este pentru TINE acest MASTERMIND dacă ai o afacere şi:

Profită de această ocazie unică! Transformă-ți afacerea și pregătește-o pentru SCALARE.

Q&A

Dacă simți că afacerea ta nu evoluează la potențialul său maxim, cauți modalități de a-ți crește profiturile și a-ți gestiona timpul mai bine pentru a obține libertate antreprenorială, sau dorești să îți motivezi și inspiri echipa pentru a avea rezultate mai bune, acest mastermind este pentru tine. Nu este destinat celor care nu sunt dispuși să aloce timp și efort pentru a-și schimba mindset-ul și a învăța strategii noi de marketing și management.

Mastermindul îți va oferi o perspectivă clară asupra pașilor concreți și a duratei necesare pentru a-ți transforma și scala afacerea. Deși durata poate varia în funcție de angajamentul și disponibilitatea ta, te vom ghida prin etapele esențiale pentru a-ți atinge obiectivele, oferindu-ți un plan de acțiune pe care îl poți începe să aplici imediat.

Acest mastermind este complet gratuit și îți va oferi informații valoroase despre marketing, mindset și management, fără nicio obligație financiară.

În cadrul mastermindului, vom discuta despre potențialul de creștere a profiturilor afacerii tale prin aplicarea strategiilor și principiilor învățate. Vom acoperi exemple concrete de succes și te vom ajuta să înțelegi cum să aplici aceste strategii pentru a-ți maximiza veniturile.

Pe lângă pregătirea pentru a-ți consolida și scala afacerea, vei învăța cum principiile de mindset și leadership te pot ajuta în viața personală. Vom explora beneficiile unui mindset de lider, îmbunătățirea relațiilor profesionale și dezvoltarea abilităților de comunicare și management eficient.