Masterclass LIVE Gratuit

Accelerează-ți Businessul: Strategii de Marketing și Mindset pentru Antreprenori

Masterclassul LIVE are loc:

Euro Cifră de afaceri
0 M
Angajați
0 +
Restaurante
0
Județe
0
Followers
0 M

De ce să participi la acest masterclass?

Metoda Mandachi: Principiul 5 Piloni și o Steluță

1
Mindset
Află cum îți transformi mindset-ul de dependent într-unul de lider
2
Produs
Descoperă cum poți crea un produs care să fie dorit de piață.
3
Client
Clientul este stăpânul nostru. Fără el nu am putea avea o afacere, așa că acesta trebuie să fie persoana cea mai bine tratată din orice companie.
4
Echipă
Puterea visurilor pentru resursa umană este imensă. Vei învăța cum să devii un lider inspirational și cum să-ți motivezi personalul.
5
Marketing & Vânzări
Canalele pe care te promovezi sunt foarte importante, așa că vei afla care sunt cele mai eficiente și cum să le folosești pentru a genera atenție. Apoi, vei afla cum îți monetizezi produsul sau serviciul prin texte scrise bine și cum îți formezi o echipă de vânzări extrem de eficientă.
* …?

Este pentru TINE acest masterclass dacă ai o afacere şi:

Cine este Ștefan Mandachi?

Ștefan Mandachi este un antreprenor din România recunoscut pentru abilitatea sa de a construi și a scala afaceri de succes într-o varietate de domenii, devenind un model pentru antreprenoriatul modern.

Ștefan Mandachi reprezintă esența antreprenorului modern, iar prin masterclassul organizat, își propune să împărtășească din experiența sa și să ofere participanților cunoștințele și uneltele necesare pentru a-și transforma și scala propriile afaceri.

Profită de această ocazie unică! Transformă-ți afacerea și pregătește-o pentru SCALARE.

Q&A

Dacă simți că afacerea ta nu evoluează la potențialul său maxim, cauți modalități de a-ți crește profiturile și a-ți gestiona timpul mai bine pentru a obține libertate antreprenorială, sau dorești să îți motivezi și inspiri echipa pentru a avea rezultate mai bune, acest masterclass este pentru tine. Nu este destinat celor care nu sunt dispuși să aloce timp și efort pentru a-și schimba mindset-ul și a învăța strategii noi de marketing și management.

Masterclassul îți va oferi o perspectivă clară asupra pașilor concreți și a duratei necesare pentru a-ți transforma și scala afacerea. Deși durata poate varia în funcție de angajamentul și disponibilitatea ta, te vom ghida prin etapele esențiale pentru a-ți atinge obiectivele, oferindu-ți un plan de acțiune pe care îl poți începe să aplici imediat.

Acest masterclass este complet gratuit și îți va oferi informații valoroase despre marketing, mindset și management, fără nicio obligație financiară.

În cadrul masterclassului, vom discuta despre potențialul de creștere a profiturilor afacerii tale prin aplicarea strategiilor și principiilor învățate. Vom acoperi exemple concrete de succes și te vom ajuta să înțelegi cum să aplici aceste strategii pentru a-ți maximiza veniturile.

Pe lângă pregătirea pentru a-ți consolida și scala afacerea, vei învăța cum principiile de mindset și leadership te pot ajuta în viața personală. Vom explora beneficiile unui mindset de lider, îmbunătățirea relațiilor profesionale și dezvoltarea abilităților de comunicare și management eficient.

Masterclass LIVE Gratuit

Accelerează-ți Businessul: Strategii de Marketing și Mindset pentru Antreprenori

Masterclassul LIVE are loc: