Accelerează-ți businessul prin strategie, marketing și mindset pentru ca afacerea să lucreze pentru tine și nu tu pentru ea.

Crește-ți substanțial profitul și gestionează-ți eficient timpul, ca să experimentezi libertatea reală pe care o merită orice antreprenor.

Euro Cifră de afaceri
0 M
Angajați
0 +
Restaurante
0
Companii ajutate
0 +
Followers
0 M
Rulează videoul

Ștefan Mandachi

Rulează videoul

Iancu Guda

Harta Bizz Accelerator

1
Pasul 1
Ești blocat în micromanagement și afacerea ta s-a plafonat la un anumit nivel.
2
Pasul 2
Realizezi că businessul tău are nevoie de o schimbare și decizi să acționezi.
3
Pasul 3
Iți dezvolți un mindset puternic cu ajutorul căruia pornești la drum.
4
Pasul 4
Îți stabilești foarte clar obiectivele și elaborezi strategia de acțiune.
5
Pasul 5
Te familiarizezi cu termenii de specialitate din business și te folosești la maxim de cifre în procesul de consolidare a afacerii tale.
6
Pasul 6
Începi să înțelegi și partea contabilită şi descoperi cum te ajută aceasta să îți crești accelerat afacerea.
7
Pasul 7
Ești încrezător în afacerea ta și stima ta de sine a crescut, ceea ce iți permite să ceri ceea ce meriți cu adevărat pentru produsele/serviciile tale.
8
Pasul 8
Ai deja creată o rețea de networking și ți-ai și dezvoltat abilitatea de a-ți vinde produsele /serviciile pe bază de încredere și recomandări.
9
Pasul 9
Ai dezvoltat deja un sistem de vânzări scalabil prin care afacerea ta crește accelerat și prin care le pui mari probleme concurenților.
10
Pasul 10
Afacerea ta fiind deja consolidată, strategia ta începe să fie axată și pe creșterea brandului și a notorietății acestuia în piață, aspect ce le ridică mari probleme concurenților.
11
Pasul 11
Folosind un sistem eficient de management și planificare financiară, care îți permite să obții date în timp real despre afacerea ta, elaborezi planul de afaceri prin care vei pregăti afacerea pentru a trece la nivelul următor.

Dar, uite, hai să vorbim concret.

De la Ștefan vei învăța cum să:

BONUS: Corpul afacerii (principii generale și legi fundamentale).

Iar de la Iancu Guda, vei învăța cum:

Cum funcționează programul?

100 de zile de mentorat intensiv, LIVE, cu Ștefan Mandachi, Iancu Guda și alți zece mentori extraordinari

Pe tot parcursul programului vor exista întâlniri LIVE cu Ștefan Mandachi și Iancu Guda. 

Ștefan Mandachi va preda strategii de marketing, branding personal în social media și leadership.

Iancu Guda va preda strategii de consolidare, finanțe, plan de afaceri și structurarea businessului.

Vor fi 12 MASTERCLASSURI complete de tip seminar intensiv, cu predare, Q & A și teme pentru acasă asistate de mentori.

De astfel, vei avea acces la toate înregistrările din program. Vei putea adresa orice întrebare, te vei conecta cu ceilalți antreprenori înscriși și vei putea să înveți din experiența sau eșecurile participanților. Vei fi la curent cu toate studiile de caz și vei face parte din grupul de WhatsApp. 

Începe! Încearcă! Întreabă!

Este evident că, de multe ori, antreprenorii nu fac ceea ce le place. Sunt captivi în colivia pe care și-au construit-o prin lipsa de proceduri, de sisteme sau de obiective clare. Cei mai mulți antreprenori se mint, afișând o falsă relaxare, invocând o prosperitate pe care, în realitate, nu o au. Franciza conferă o putere suplimentară prin valoarea brandului, aduce stabilitate și încredere.

Simți că poți să creezi mai mult, că ai un potențial imens, că poți să te autodepășești? Simți că ai datoria față de tine să treci la următorul nivel? Vei învăța cum să nu mai orbecăi pe un drum cu sens unic: mediocritatea. Vreau să te ghidez să nu mai pierzi ani prețioși din viață, bâjbâind printre soluțiile tale improvizate. „Educația este un al doilea soare”, spunea Heraclit din Efes. Eu îți spun: Învață! Aplică! Acționează! Eliberează-te! Dacă îți iubești cușca, nimeni nu te poate elibera din ea!

Ce-l recomandă pe Ștefan Mandachi?

Cifrele, impactul, performanțele, audiența, educația, implicarea socială și, nu în ultimul rând, experiența.
Toate acestea il fac pe Ștefan, unul dintre cei mai notorii si cunoscuți antreprenori din România.

1

Cifrele

Compania pe care a fondat-o, Strong MND Corporation, este cel mai mare contributor cu acționari români la bugetul de stat și cel mai mare plătitor de taxe și impozite dintre toți competitorii din industria fast-food pe nișa noastră

2

Performanța

Brandurile pe care le-a construit de la zero au primit cele mai mari distincții oficiale.
Fondatorul Spartan, cel mai mare lanț românesc de francize din industria de fast-food, 225 Mil. de Euro in C.A., 1200 de angajați, 80 de locații

În 2022, după 4 ani de funcționare, Hotel Mandachi a fost desemnat primul hotel de 4 stele din țară, ocupând locul 1 la Romanian Top Hotel Awards.

3

Audiență-record

Este unul dintre cei mai urmăriți antreprenori din mediul online, cu 1 milion de urmăritori pe toate canalele.

4

Prezență constantă în topurile financiare și sociale

Prezent în toate topurile și clasamentele financiare în „Top 300 cei mai bogați români”.

5

Specializat în domeniul juridic

Este avocat definitiv în cadrul Baroului Suceava după absolvirea Facultății de Drept și a Institutului Național Pentru Perfecționarea Avocaților.

6

Protecția animalelor

Este singurul antreprenor care a câștigat în instanță o hotărâre judecătorească istorică în favoarea protecției animalelor. A finanțat sterilizarea a peste 5.000 de câini și pisici și a dat spre adopție peste 500 de căței.

7

Impactul social

A generat cel mai amplu proiect filantropic românesc din Africa
Împreună cu alți antreprenori, proiectul cu fântâni pentru oamenii în nevoie, inițiat de mine în 2021, a generat construirea a peste 212 fântâni cu apă potabilă până în 2023. Un record absolut românesc.

8

Studii în domeniul cinematografic

În 2016 am terminat Școala de film „New York Film Academy”, din California, SUA. Am regizat două filme de scurtmetraj și două documentare de lungmetraj. Am o experiență vastă în preajma camerelor de luat vederi, lucru care a condus la un record pe toate platformele sociale.

9

Acțiuni caritabile

În 2018 am fondat Asociația Umanitară „Jeni Mandachi” prin intermediul căreia am derulat un amplu proces filantropic și prin care am sprijinit cauze sociale cu peste 2 milioane de euro.

10

Cetățean de onoare pentru implicare civică

În anul 2020, la 34 de ani, am devenit Cetățean de onoare al municipiului Suceava, fiind cel mai tânăr cetățean din orașul Suceava care a obținut această distincție, datorită implicării din timpul Pandemiei Covid

Ce îl recomandă pe Iancu Guda?

Cercetarea, cărțile, research-ul, planificarea investițiilor, experiența adunată din analizele celor peste 100.000 de companii, clasându-se ca unul dintre cei mai buni si cunoscuți economiști din România.

1

Activitate de cercetare

Pe parcursul carierei profesionale, Iancu a publicat peste 100 de analize, studii de impact și articole in publicațiile de afaceri

2

A publicat 3 cărți

dintre care 2 au devenit BestSeller la doar 1 an de la momentul aparitiei: “De ce esueaza companiile?” (martie 2018, Ed. Publica #BestSeller), “Economia in vremea coronavirusului” (iunie 2020, Ed. Publica), “Banii in miscare. Prosperitatea in 10 pasi” (sept. 2021, Ed. ASE, #BestSeller eMAG

3

Finanțe personale

Investiții diversificate și administrarea averii

4

Analiză a riscurilor și oportunităților macroeconomice

Analiză macroeconomică și context economic, consiliere strategică pentru board management

5

Evaluare si consultanță în procesul de fuziuni și achiziții ale companiilor

6

Analiză concurențială și consultanță strategică

TESTIMONIALE

BIZZ ACCELERATOR

Read More
Am stat până la final. A depășit așteptările. Stefan este un om fenomenal. Explică pe înțelesul celor care nu au prea multa experiență dar în același timp nu ii plictisește pe cei care folosesc sau înțeleg deja conceptele prezentate.
Read More
Foarte clar in explicatii si exemple, deja am primit niste informații cate imi sunt de folos. lar sesiunea de intrebari a fost bine primita, am auzit niste probleme si rezolvari care o sa ma ajute pe viitor. A fost excelent.
Read More
A fost extraordinara, ca toate sesiunile cu Stefan pline de energie și motivatie. Ar trebui sa ne predea un curs in care ne spune și cum sa reuşim sa ne creștem nivelul de energie, el are enorma și reușește foarte bine sa o transmită și mai departe.
Read More
Pentru mine a fost WOW! Felicitari intregii echipe! Stiu ca e o munca mare in spate Si eu organizez workshopuri, tin traininguri in industria constructiilor Insa atata valoare adusa intr-un curs rar mi-a fost dat sa vad!
Read More
Îti multumesc inca o data ca m ai adus in aceasta comunitate....ai avut vorbele la tine..am simtit ca este un om integru....a contat mult...te completezi bine cu Stefan...pe Stefan il urmaresc de ceva timp insa nu ma asteptam sa fie atat de "uman"!
Read More
A fost extraordinara, ca toate sesiunile cu Stefan pline de energie și motivatie. Ar trebui sa ne predea un curs in care ne spune și cum sa reuşim sa ne creștem nivelul de energie, el are enorma și reușește foarte bine sa o transmită și mai departe.
Read More
Nota 10, îmi place foarte mult, Tie îți mulțumesc ca m-ai sunat și pe mine mă felicit ca am ales să fac parte din acest program.
Read More
A fost super intens, multe informatii și energia lui Stefan te baga in priza. Mi se pare fascinant modul de gandire și mai ales cat de diferit trebuie să gandesti ca antreprenor. Eu am reusit să stau până pe la 9, nu mă asteptam să dureze așa mult, dar vreau să recuperez și jumatatea de ora lipsa.
Read More
Am fost pana la final! Super tare!!! Încep implementarea OKR şi KΡΙ sa fim rachete!!
Read More
Organigrama cu okr și kpi şi în curând lista de ce trebuie să facem să le atingem. Atâta claritate și organizare nu am avut în viața mea. Eşti genial
Read More
Felicitaaaaari Ştefan. Ai rupt normele la seminarul asta. Foarte focusat, foarte bine prezentat, fara abateri de la subiect. Q&a numai bun. Condimentat cu poveste exact cat trebuie. Nu te periez, asa s-a simțit prin harta mea mentală. Un pic cam lung dar daca lasi q&a la sfarsit nu mai e nimeni nemultumit. Maxxim!
Read More
Sincer m ai surprins cu lucrul asta nu mă aşteptam la aşa ceva din partea ta! Sincer îți spun, acum nu îmi pare rau că am intrat în Bizz accelerator
Read More
Prețul este prea mare pentru unii dintre noi, dar prea mic pentru ceea ce primim. Sunt convinsă că ceea ce primim aici ne va aduce fericirea adevărată în antreprenoriat. Îmi este dor să fiu fericită!
Read More
Stefan,îți mulţumim ca ne încurajezi sa punem intrebari. De multe ori chiar am aceasta reţinere şi chiar în acest grup pentru ca vad antreprenori cu cifre de afaceri cu mult peste a mea și parca nu-mi vine sa pun întrebări care pentru unii sunt super basic, însă îmi da incredere când tu ne indemni sa facem asta.
Read More
Sunt pregatit si dispus sa "iau" tot. Asimilez si pun in practica. De asta sunt aici! multumesc pt timpul alocat. lar pe langa recunostinta profunda pe care ti-o impartasesc, sigur o parte dintre antreprenorii pe care i-am strans in jurul meu, vor face parte din Bizz Accelerator.
Read More
Maine ascult podcasturile indicate. Am inceput acum sa te urmaresc pe toate platformele. Desi te stiam, nu te-am urmarit spre rusinea mea pana acum de curand, cand am comandat caietul visurilor, si apoi m-au urmarit reclamele tale. A fost cel mai bun lucru care mi se putea intampla pana la varsta de 37 ani, dupa nasterea fetitei mele.
Read More
Salutări de la Maramureş! Mă bucură faptul că am întrat în această comunitate minunată și cred că mergând împreună prin această călătorie, vom fi mândri de noi și sunt sigur că tot ceea ce facem aici contează enorm de mult, pentru afacerile noastre.
Read More
Am stat până la final şi aş mai fi stat. A depăşit toate așteptările. Stefan esti un om fenomenal. Explici pe înţelesul celor care nu au prea multa experiență dar în același timp nu ii plictisești pe cei care folosesc sau înțeleg deja conceptele prezentate.
Read More
Mi-au dat lacrimile de bucurie și entuziasm ca fac parte dintr-un asemenea cantonament.Imi place maxim.
Read More
Bună seara! A fost o seara plina de energie si de informatii extrem de pretioase! Stefan Mandachi cursul asta a fost probabil pentru mine cel mai valoros curs de 5 ore la care am participat. Sa aplicam cat mai mult! Seara buna tuturor!
Read More
Bună seara! Stefan Mandachi, mulţumim pentru prima sesiune ! Ai energie pentru cel puțin 1000 de businessuri (nu doar cele 300 setate ca şi OKR)!
Read More
Cuvintele care imi vin acum in minte sunt: Senzational, magnific, extraordinar, totul la superlativ. Sunt cel mai bogat om prin faptul ca fac parte din aceasta comunitate frumoasa, si cel mai inspirat ca am decis sa ma inscriu. Am inteles tot ce am facut bine pana acum in afacerea mea, dar si tot ce am gresit si de ce nu sunt mai sus, @Stefan Mandachi, Iti sunt profund recunoscator pt tot! In perioada urmatoare revin cu un testimonial video.
Read More
Multumesc Stefan Mandachi si intregii echipe pentru acest seminar extraordinar.
Read More
Stefan, ai atâta determinare și o energie, senzaţională! Esti 100% se vede ca vrei sa ne oferi cât mai multe!Apreciez foarte mult şi sunt foarte recunoscătoare ca fac parte din anturajul tău! (asta am invatat-o de la Lorand)Ca atunci când citesc o carte a cuiva, când fac un curs al cuiva,pot spune ca fac parte din anturajul lui...
Read More
Eu imi multumesc mie pt ca am luat decizia acum 10 ani sa intru in antreprenoriat si sa il fac pe-o ureche si imi multumesc mie ca am luat decizia sa intru in acest grup minunat si sa-mi schimb total strategia si mindset-ul. Si bineinteles iti multumesc tie Stefan pt timpul tau, care e foarte pretios! Facem Istorie!!!!!
Read More
Reluăm notițele, informații prețioase, întâlnite pentru prima dată și nerăbdare să le pun în practică! Am rămas cu multă energie după un curs de 5 ore, ceea ce nu prea se întâmplă de obicei :)). Ce mai pune la cale in continuare? Cel mai promiţător început!
Read More
Mulţumim tare mult, Stefan pentru acest program minunat. Cautam de mult asa ceva. A fost un timp de mare calitate cu multe informaţii valoroase.
Read More
Cuvintele care imi vin acum in minte sunt: Senzational, magnific, extraordinar, totul la superlativ. Sunt cel mai bogat om prin faptul ca fac parte din aceasta comunitate frumoasa, si cel mai inspirat ca am decis sa ma inscriu. Am inteles tot ce am facut bine pana acum in afacerea mea, dar si tot ce am gresit si de ce nu sunt mai sus, @Stefan Mandachi, Iti sunt profund recunoscator pt tot! In perioada urmatoare revin cu un testimonial video.
Read More
Multumesc Stefan Mandachi si intregii echipe pentru acest seminar extraordinar.
Read More
Stefan, ai atâta determinare și o energie, senzaţională! Esti 100% se vede ca vrei sa ne oferi cât mai multe!Apreciez foarte mult şi sunt foarte recunoscătoare ca fac parte din anturajul tău! (asta am invatat-o de la Lorand)Ca atunci când citesc o carte a cuiva, când fac un curs al cuiva,pot spune ca fac parte din anturajul lui...
Read More
Eu imi multumesc mie pt ca am luat decizia acum 10 ani sa intru in antreprenoriat si sa il fac pe-o ureche si imi multumesc mie ca am luat decizia sa intru in acest grup minunat si sa-mi schimb total strategia si mindset-ul. Si bineinteles iti multumesc tie Stefan pt timpul tau, care e foarte pretios! Facem Istorie!!!!!
Read More
Reluăm notițele, informații prețioase, întâlnite pentru prima dată și nerăbdare să le pun în practică! Am rămas cu multă energie după un curs de 5 ore, ceea ce nu prea se întâmplă de obicei :)). Ce mai pune la cale in continuare? Cel mai promiţător început!

Întrebări pe care le primim frecvent:

Acesta este un curs pentru antreprenori și viitori antreprenori. Este un program dedicat consolidării afacerii, pentru generarea de clienți prin însănătoșirea businessului tău dar este și un program de mentorat pentru toți viitorii antreprenori care își doresc să înceapă un business ca la carte, corect, structurat, strategic.

Poți participa la curs din orice colț al lumii. Marele avantaj este că programul este online și ai acces la materialele înregistrate. Dacă pierzi un LIVE, poți vedea transmisia înregistrată.

Toate înscrierile se fac după o discuție prealabilă cu un coleg din echipă. Înscrierile se realizează doar după o discuție prealabilă cu un membru al echipei noastre, pentru a ne asigura că acest program este potrivit pentru tine.

Răspuns: Ședința de consultanță, care durează o oră, este totalmente gratuită. Costurile sunt zero.